Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο συγγραφέας Αντώνης Μυλωνάκης, καθώς πριν μερικές μέρες αναδείχτηκε νικητής στα βραβεία των μεγαλύτερων Ελληνικών βιβλιοπωλείων  “Public”, στην κατηγορία της Ελληνικής Εφηβικής Λογοτεχνίας,  σε μια υπέροχη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Θέατρο “Παλλάς” στην Αθήνα. Η πρώτη του λογοτεχνική δουλειά με τίτλο “Ο καθρέφτης και η προφητεία του Γκρέινορθ” έχει σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό κάτι που φάνηκε με την επιβράβευση της κατάκτησης του βραβείου Ο Αντώνης, εγγονός του θρυλικού “Ζαφειρογιώργη” του σινεμά Ρεξ, αλλά και γιος της Ανωγειανής συγγραφέως, Μαργαρίτας Μυλωνάκη.

Στα Βραβεία Βιβλίου Public 2017 συμμετείχαν 1.300 συγγραφείς, 160 εκδοτικοί οίκοι και 2.200 υποψήφια βιβλία, ενώ περισσότεροι από 140.000 αναγνώστες αγκάλιασαν το θεσμό με πάνω από 250.000 ψήφους στα αγαπημένα τους βιβλία.Η Τελετή Απονομής είχε τη μορφή παράστασης, μας ταξίδεψε στο χώρο και το χρόνο του βιβλίου. Σε ρόλο παρουσιαστή και αφηγητή, ο πολυτάλαντος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος συντόνισε την υπέροχη αυτή βραδιά, ενώ η μαγευτική Μαρίζα Ρίζου μάς συνεπήρε με τις μουσικές επιλογές της. Το υπέροχο θέαμα συμπλήρωσε το Λύκειο Ελληνίδων με μία μοναδική χορευτική παράσταση. Την Τελετή Απονομής τίμησαν με την παρουσία τους αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και καταξιωμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι απένειμαν τα Βραβεία στους φετινούς νικητές.

 

Η “Α” συγχαίρει τον Αντώνη Μυλωνάκη για την σημαντική αυτή διάκριση του στα βραβεία βιβλίου “Public” και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και για την λογοτεχνική του δημιουργία.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->