Για την αγαπημένη του θεία, Ελευθερία Αλατζά Μανουρά, γράφει στην Ανωγή ο ανιψιός της Μιχάλης Ανδρέα Δραμουντάνης, με αφορμή την συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον αναπάντεχο χαμό της. Αύριο Κυριακή 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις Κορφές Μαλεβιζίου  το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχή της και η οικογένεια της καλεί συγγενείς και φίλους να παραστούν για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της. Το κείμενο του Μιχάλη έχει ως εξής:

 

 ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΑΛΑΤΖΑ- ΜΑΝΟΥΡΑ 75 ΕΤΏΝ

 

Τη Κυριακή 28/5/2017 συμπληρώνονται 40 ημέρες από τη μέρα που έφυγε τόσο απρόσμενα και  αναπάντεχα από κοντά μας η αγαπημένη μου θεία Ελευθερία Αλατζα -Μανουρα, το 2ο παιδί του Βασίλη Μανουρα  ( Ψαροβασιλη), και της Ερασμιας Καραμπίνη.

Ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΉ και αγαπημένη αδερφή της Μάνας μου και η γυναίκα που σεβόμουν και τιμούσα σαν 2η μου Μάνα.

Ήταν μια πραγματική αρχόντισσα , αγαπητή από όλους στις ΚΟΡΦΈΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, στο χωριό που παντρεύτηκε και δημιούργησε την οικογένεια της αποκτώντας τα δυο της παιδιά, τα ξαδέρφια μου το Γιώργη και το Βασίλη.

Τιμούσε πάντοτε με τα έργα και τις πράξεις της την Ανωγειανή Καταγωγή της και θα λείψει από όλους εμάς που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, το χαμόγελο,  η καλοσύνη και οι άριστες συμβουλές της.

Την Κυριακή 28/5/2017 θα τελέσουμε στην μνήμη της 40 ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στις Κορφές Μαλεβιζίου.

 

-Η Ανωγή ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Ανδ. Δραμουντάνη για την προσφορά 50 ευρώ στην μνήμη της θείας του Ελευθερίας Αλατζά-Μανουρά, για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης, αλλά και για το Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και τα φροντιστήρια Αγγλικών σε μαθητές, ενήλικες και πρόσφυγες.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->