Το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, για τον Αετό πάντως δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς θα πάρει στα χαρτιά το τελευταίο παιχνίδι με το Πάνορμο. Μια επιτυχημένη χρονιά που βασίστηκε σε ντόπιους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται για το συγκρότημα του Τάκη Μέμμου με την κατάληψη της 4ης θέσης με 33 βαθμούς παρά τους έξι βαθμούς ποινής από την περασμένη χρονιά. Η διοίκηση του Αετού αποχαιρετάει δυο σημαντικά στελέχη αυτής της προσπάθειας που θα αναζητήσουν πλέον αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

 

Ο πρώτος είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας Στέλιος Παπαδομιχελάκης, που έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο της αμυντικής γραμμής του Αετού. Σταθερά από τους κορυφαίους κάθε Κυριακή, ο Στέλιος βοήθησε τα μέγιστα τον Αετό και τα Ανώγεια, που είναι και δικό του μέρος λόγω της καταγωγής της μητέρας του από το χωριό μας. Η ανακοίνωση του Αετού αναφέρει: ” Ο Αετός ευχαριστεί θερμά τον Στέλιο Παπαδομιχελάκη για την συνολική προσφορά του στον Αετό κυρίως τη φετινή δύσκολη χρονιά που αποτέλεσε σπουδαία μεταγραφή για εμάς. Με την προσφορά του και την αρχηγική φυσιογνωμία του στα αποδυτήρια βοήθησε στην ομαλή πορεία μας στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ευχόμενοι οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι μας να συναντηθούν και στο μέλλον” καταλήγει.

 

Ο δεύτερος παίχτης που αποδεσμεύεται από την ομάδα είναι ο Τρικαλινός μέσος Γιώργος Ντούλας που βοήθησε και φέτος την ομάδα, ένας παίχτης που έχει μόνο φίλους στα Ανώγεια. Η ανακοίνωση αναφέρει : ”Με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Αετός Ανωγείων εκφράζει τις ευχαριστίες του και στον Γιώργο Ντούλα που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρίκαλα. Ο Γιώργος μας βοήθησε φέτος από τη πρώτη στιγμή που του ζητήθηκε και αποτέλεσε παράδειγμα αγωνιστικότητας για τα μικρά παιδιά του Αετού. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->