Την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 12:30 συνεχίζεται το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο σκάκι με τον Σ.Ο. Ανωγείων να φιλοξενεί στα Ανώγεια τον Σκακιστικό Όμιλο «Λέων» Candia.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΣΟ Λέων Candia κάνει πρωταθλητισμό εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και είναι μια ομάδα με ποιοτικότατους σκακιστές σε όλες τις σκακιέρες. Θα γίνει μια σκληρή μάχη καθώς και η ομάδα των Ανωγείων θέλει να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι, ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Μαΐου στο ξενοδοχείο APOLLONIA*****.

Στον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων δηλώνουν έτοιμοι γι’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση, παρά τις απουσίες που υπάρχουν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Υπάρχουν απουσίες, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν σκακιστές έτοιμοι να ανταποκριθούν εξίσου. Έχουμε παίχτες ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε απουσίες που αναπόφευκτα υπάρχουν στην διάρκεια ενός πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα κατέβει να αγωνιστεί θα είναι ισχυρή και θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι δύο προπονητές του ΣΟ Ανωγείων κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά τη 10άδα με την οποία θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή, ενώ αντίθετα ανακοίνωσαν την αποστολή που θα βοηθήσει την ομάδα στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία έχει ως εξής:  Fide Μετρ Μαρής Γιάννης, Νταγιαντάς Μανόλης, Νταγιαντάς Μιχάλης, Καλλέργης Γιώργης, Ξημέρης Δημήτρης, Δραμουντάνης Γιώργης, Νταγιαντάς Δημήτρης, Μέμος Γιάννης, Χαιρέτης Γιάννης, Χαιρέτης Γιώργος, Κονιός Χάρης, Σαλούστρου Δέσποινα, Σφυρή Ολυμπία, Μέμου Ευαγγελία και Κακαζιάνη Τζούλια.

Οι συναντήσεις του 3ου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής  είναι οι εξής:

ΣΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ – ΣΟ ΛΕΩΝ CANDIA

ΟΦΗ 2000 – ΟΦΣΧ

ΣΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ – ΣΟ ΡΙΘΥΜΝΑ

ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ – ΠΑΟΚ

ΟΑΧ 2000 – ΕΓΟΗ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->