«Μόνο όταν ένας άνθρωπος ξεχαστεί από όλους τότε μόνο πεθαίνει πραγματικά»  με  τη σκέψη  αυτή πραγματοποιήθηκε η χθεσινή βραδιά στην αίθουσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών της ενορίας του Αγίου Γεωργίου.

Ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης είχε την ιδέα να μαζεύονται θαμώνες της αίθουσας, να μαγειρεύουν στην σόμπα κάποιο ξεχωριστό φαγητό και να  θυμιατίζεται σαν ένα μικρό μνημόσυνο.

Η πρώτη παρέα και το πρώτο τραπέζι ήταν αφιερωμένο στον πατέρα και τον πεθερό του παπά Ανδρέα, τον αείμνηστο Χαράλαμπο Κεφαλογιάννη ή Αστρινό και τον Νίκο Κολυβάκη. Η παρέα δείπνησε και ήπιε  ένα κρασί στη μνήμη τους και στη συνέχεια οι θύμισες γύρισαν πίσω φέρνοντας στο νου ιστορίες και προσωπικές εμπειρίες του καθενός που έζησε με τους εκλιπόντες.

«Στόχος είναι να μαζευόμαστε μερικές φορές κάθε μήνα ώστε να τιμάμε φίλους, συγχωριανούς και ανθρώπους που έφυγαν αλλά άφησαν το στίγμα τους στις καρδιές όλων μας», επισήμανε μέλος της ωραίας παρέας.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στον Λεοχάρη Φρυσάλη που άφησε και αυτός το δικό του στίγμα και στην αίθουσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και στις ζωές μας  και ”έφυγε” πρόωρα πριν δυο χρόνια.

 

Mέχρι το τέρμα τση ζωής είν’  τση τιμής ο δρόμος…
κι ‘ όποιος δεν ‘ εξαστράτισε δεν τονε φθείρει  ο χρόνος…

—————————————————————————

Δε με φοβίζει ο θάνατος, του κάτω κόσμου οι τόποι..

Γιατί με περιμένουνε πολλοί δικοί μου ανθρώποι..

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->