Η βαρύτητα και η σημασία των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής είναι τεράστια ,όπως και το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Αυτό δείχνει και η σημερινή παρουσία του έγκυρου καναλιού BBC στα Ανώγεια με τρεις δημοσιογράφους και τρεις τεχνικούς. Το BBC θέλησε να ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο για την σημερινή τελευταία προεκλογική του ομιλία και με την ευκαιρία θέλησαν να κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στο χωριό μας.

Αφορμή βέβαια για αυτό ήταν το γεγονός ότι στις προηγούμενες Ευρωεκλογές το Ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής δεν πήρε καμία ψήφο στο χωριό μας των τριών Ολοκαυτωμάτων κάτι που είχε προκαλέσει Πανελλήνια αλλά και Παγκόσμια όπως φαίνεται αίσθηση. Η Ναζιστική μπότα της Χρυσής Αυγής δεν πάτησε στα Ανώγεια και το φαινόμενο αυτό προκαλεί εύλογα αίσθηση.

Το αγγλικό κανάλι με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Chris Morris μίλησε με προσωπικότητες του χωριού για τις εκλογές, τον Ναζισμό,τις προσδοκίες για το μέλλον και την οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα συνομίλησαν με τον καλλιτέχνη Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη και τον λυράρη Βασίλη Σκουλά.

Μαζί ακολουθούσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και ο επιχειρηματίας Δ.Κασαμπαλής.

Το αφιέρωμα θα προβληθεί αύριο αλλά και την Κυριακή, όπου όλο το παγκόσμιο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο αποτέλεσμα της ελληνικής κάλπης, στις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->