Οριστική είναι πλέον η αποχώρηση του Αετού Ανωγείων από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ καθώς δεν βρέθηκε λύση ούτε στο σημερινό συμβούλιο, με συνέπεια η ομάδα να μην κατέβει αύριο στο Ρέθυμνο για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Η ομάδα αποχωρεί και υποβιβάζεται στο Β’ Τοπικό λόγω των οικονομικών προβλημάτων και την έλλειψη στήριξης από το χωριό. Οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι και μπορούν να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Μάλιστα ήδη δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις με επίσημο έγγραφο που απέστειλε ο Αετός στην διοίκηση της ΕΠΣΡ στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

 

”Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣΡ

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων σας γνωστοποιεί ότι,

παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, φτάσαμε πλέον σε αδιέξοδο λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων που απορρέουν τόσο από τη γεωγραφική μας θέση όσο και από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή μέχρι σήμερα ήμασταν συνεπής μέχρι κεραίας στα οικονομικά που είχαμε αναλάβει αλλά αδυνατούμε να συνεχίσουμε δηλώνουμε την οικειοθελή μας παραίτηση από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ της σαιζόν 2014-15.

Ζητάμε να μην οριστεί η αναμέτρηση της Κυριακής 11 Ιανουαρίου με τον Αστέρα Ρεθύμνου στην Σοχώρα και να αποκλειστούμε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τις Ακαδημίες του Αετού που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Ρεθύμνου και ευελπιστούμε οι συνθήκες να ευνοήσουν ώστε ο Αετός να επανέλθει σύντομα στα αγωνιστικά δρώμενα του Ρεθύμνου.

Σας ευχαριστούμε

Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων

                                                                                                                               

-Όπως αναφέρεται στο έγγραφο μπορεί η ανδρική ομάδα να αποχωρεί αλλά αυτό δεν ισχύει για τους μικρούς Αετούς που θα συνεχίσουν κανονικά στα πρωταθλήματα Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Η Διοίκηση θα φροντίσει να λειτουργούν κανονικά οι Ακαδημίες του Αετού που στόχο θα έχουν να προωθήσουν μικρά παιδιά που θα παίξουν στην μεγάλη ομάδα όταν ανασυσταθεί ο Αετός Η ομάδα θα χρειαστεί στήριξη το καλοκαίρι και ανθρώπους που θα δουλέψουν για να αγωνιστεί στο Β’ Τοπικό και να δουλέψει με τους ανωγειανούς παίχτες.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->