Νέα έκτακτη Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Ανωγείων, στις 7 μ.μ στην αίθουσα των Δημοτικών συμβουλίων.

Οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες  για το μέλλον του Συνεταιρισμού και όλοι οι Ανωγειανοί οφείλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται να ξεκινήσει και πάλι καθαρός από χρέη.

Η ομάδα ανθρώπων που παλεύει τον τελευταίο καιρό για την ανασύσταση του καλεί όλους τους Κτηνοτρόφους της περιοχής να παρευρεθούν.

Για να καταστεί δυνατό το κούρεμα του χρέους του Συνεταιρισμού άνω του 80% κάτι που θα απαλλάξει και πολλούς παλιούς συνεταίρους από νομικές συνέπειες, θα χρειαστεί και η συμβολή των Κτηνοτρόφων καθώς χρειάζονται ακόμα κάποια χρήματα, που υπολογίζονται στις 200.000 ευρώ. Αυτά θα μπορέσουν να βρεθούν μόνο με τη συναίνεση όλων μας και την προσφορά του 3% από κάθε δήλωση που γίνεται στο χωριό,ήτοι 30 μόλις ευρώ σε κάθε χίλια ευρώ επιδότησης.

Οι Ανωγειανοί καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι την ύπαρξη του Γαλακτοκομικού συνεταιρισμού που μπορεί με καλή διοίκηση να φέρει την ανάπτυξη ξανά στον τόπο μας, με θέσεις εργασίας για πολλούς, φθηνότερες ζωοτροφές και πολλά άλλα παρελκόμενα που θα έχει το άνοιγμα του. Όλα είναι στο χέρι των Ανωγειανών Κτηνοτρόφων που μπορούν αν το θελήσουν να συμβάλλουν αποφασιστικά και ο Συνεταιρισμός να είναι ενεργός και από αυτόν τον χειμώνα.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->