Άλλη μια εκδρομή πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, η ενορία του Αγίου Γεωργίου ,αυτή τη φορά στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Βωσσάκου ,στους πρόποδες του Όρους Κουλούκωνα.

Ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης πήρε το ποίμνιο του, συνολικά 50 γυναίκες, για άλλη μια φορά σε μια εκδρομή, που έγιναν πλέον θεσμός και ξεκίνησαν να γίνονται από το 2011.

Οι ενορίτες παρακολούθησαν τον Εσπερινό και την Παράκληση στην Ιερά Μονή, ενώ μετά το τέλος της Λειτουργίας τους μίλησε ο ηγούμενος Τιμόθεος, ένας σπουδαίος Ιερωμένος και φίλος των Ανωγείων που τιμά τα ράσα που φοράει.

Στη συνέχεια οι μοναχοί προσέφεραν κέρασμα στους καλεσμένους τους, με φαγητό και αναψυκτικά που ήρθαν να συμπληρώσουν και τα εδέσματα που κρατούσε μαζί της η κάθε γυναίκα.

Οι εκδρομές αυτές έχουν αγκαλιαστεί θερμά από τις ανωγειανές γυναίκες, μέσω των οποίων βρίσκουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν για μια ημέρα, αλλά και να γνωρίσουν τόπους και εκκλησίες της Κρήτης.

Η επόμενη εξόρμηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, με προορισμό αυτή τη φορά την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Αττάλης, στο Μπαλί.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->