Κάλεσμα σε όλους τους Ανωγειανούς απευθύνει ο νέος Δήμαρχος Ανωγείων κ.Μανόλης Καλλέργης για μια  ”κοινή πορεία συνεργασίας και δημιουργικής σύνθεσης, ώστε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για όλους μας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-ευχαριστήριο που εξέδωσε.

Παράλληλα ευχαριστεί ειλικρινά όπως τονίζει τον απερχόμενο Δήμαρχο  κ.Σωκράτη Κεφαλογιάννη για την απόφαση του να μην κάνει επανακαταμέτρηση, ενώ τέλος δηλώνει την ευχαρίστηση του για το γεγονός ότι κανένας Ανωγειανός δεν ψήφισε το Νεοναζιστικό μόρφωμα αποδεικνύοντας ότι η  ”πρόσφατη ιστορία μας είναι ζώσα και μας παραδειγματίζει”.

Ολόκληρη η επιστολή του νέου Δημάρχου Ανωγείων έχει ως εξής:

Δημοτική Προοδευτική Κίνηση

Ανώγεια Μπροστά

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο

 

“Ανωγειανές και Ανωγειανοί,

Την Κυριακή 25 Μαΐου αποφασίσατε εσείς να αναλάβει ο συνδυασμός μας την διοίκηση του Δήμου από τον Σεπτέμβρη, με ένα οριακό αποτέλεσμα, με μία ψήφο διαφορά από τον άλλο συνδυασμό. Το γεγονός αυτό, το οποίο στην ουσία του αναδεικνύει την έννοια της Δημοκρατίας και την αξία και της μίας ψήφου, όχι μόνο μας τιμά ιδιαίτερα, αλλά και μας δημιουργεί αίσθημα ευθύνης για την από εδώ και πέρα πορεία του τόπου μας. Με ενότητα και ομοψυχία θα προχωρήσουμε για το καλό και το μέλλον όλων μας.

Η απόφαση του νυν Δημάρχου κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη και του συνδυασμού του να μην καταθέσουν αίτημα  επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων και ένστασης παρά το οριακό αποτέλεσμα, περιποιεί τιμή και για τον ίδιο και για τον συνδυασμό του και βρίσκεται μέσα στο ηθικό πλαίσιο αρχών  το οποίο διέπει την Ανωγειανή κοινωνία·   τους συγχαίρουμε ειλικρινά γι’ αυτό.

Να είστε βέβαιοι όλοι σας ότι οι δεσμεύσεις και το πρόγραμμά μας θα είναι ο οδηγός μας για την νέα πενταετία  κατά την οποία θα είμαστε στην διοίκηση του Δήμου. Οι έννοιες και οι αρχές της δικαιοσύνης, της ισονομίας, της αλληλεγγύης, της αγωνιστικότητας και προπαντός της συμμετοχής θα είναι καθημερινό μέλημά μας ώστε μαζί με όλες και όλους εσάς, συμμέτοχους και δημιουργούς, να δώσουμε ό, τι καλύτερο διαθέτουμε για τα Ανώγεια και τους συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερα ευχάριστο και ενθαρρυντικό μήνυμα θεωρούμε το γεγονός ότι την δεύτερη Κυριακή υπήρξε αυξημένη συμμετοχή  των δημοτών μας στις εκλογές,  και μάλιστα ότι κανένας Ανωγειανός δεν ψήφισε το νεοναζιστικό μόρφωμα.  Αυτό όχι μόνο δηλώνει τον πολιτικό πολιτισμό μας και την δημοκρατική μας ευαισθησία, αλλά αποδεικνύει ότι η πρόσφατη ιστορία μας είναι ζώσα και μας παραδειγματίζει.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, με δεδομένο το πάθος και τη θέλησή μας για δουλειά, καλούμε όλες τις Ανωγειανές και όλους τους Ανωγειανούς σε μια κοινή πορεία συνεργασίας και δημιουργικής σύνθεσης, ώστε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για όλους μας.  Σας συγχαίρουμε όλες και όλους για την ώριμη και πολιτισμένη στάση σας και σας ευχαριστούμε για όλα.

Για την δημοτική Προοδευτική Κίνηση”

Ο επικεφαλής,

Μανόλης Καλλέργης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->