Ο παπά- Ανδρέας, ο γιός του Μπάμπης, η Ντόρα και ο Κλέαρχος Κεφαλογιάννης στο σπίτι του παπά

Στη φωτό διακρίνονται, ο Λευτέρης Καλομοίρης, ο παπα- Ανδρέας, ο Μανώλης Κονταρός, η Ντόρα και ο Χ. Μαρκογιαννάκης

Από την ομιλία της στο Δημαρχείο Ανωγείων

«Σε αυτούς του δύσκολους καιρούς απου περνά  η χώρα όλοι θα βοηθήσουμε να κυβερνήσει η Ντόρα»

Με τη μαντινάδα αυτή, από τον Γιώργη Μπέρκη ή Κατσούγκρη τ΄Ανώγεια υποδέχτηκαν θερμά την ανεξάρτητη βουλευτή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφτασε στις 6.30 το απόγευμα στο χωριό, πρώτος σταθμός ήταν το σπίτι του παπα- Ανδρέα Κεφαλογιάννη, όπου τη φίλεψε με ρακί και ανωγειανές πίτες, παρέα με τον Κλέαρχο Κεφαλογιάννη.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε τα καφενεία στο Περαχώρι και συνομίλησε με τους κατοίκους ζητώντας τους να στηρίξουν το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιαννουλάκη.

Επόμενος σταθμός ήταν το Αρμί και το Δημαρχείο, όπου μίλησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των τριών υποψήφιων δημάρχων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, Γιάννη Δραμουντάνη, Αντώνη Ρούλιο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την αντίθεση της στη διεξαγωγή πρόωρων εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον τόπο και την οικονομία.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννουλάκη υποστήριξε ότι «εδώ στην Κρήτη κάτι καινούργιο γεννιέται ένα κίνημα που καταγράφεται  σε όλα τα χωριά της Κρήτης . Ένα νέο ξεκίνημα που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Ενός ανεξάρτητου υποψηφίου μακριά από κομματικά μαντριά ο οποίος θα δώσει τη μάχη του, μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο, για την Κρήτη που είναι αδικημένη  εδώ και χρόνια που προσφέρει στο εθνικό εισόδημα περισσότερα από όσα λαμβάνει.».

Στο  ερώτημα αν γίνουν  πρόωρες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου,  αν το νέο κόμμα θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει  την ψήφο των πολιτών απάντησε:

«Εμείς ακόμα και σε αυτή την απίθανη περίπτωση,  και  ξεκαθαρίζω ότι δεν το θεωρώ πιθανό, αλλά ακόμα και αν στις 12 Δεκεμβρίου γίνουν εκλογές, το νέο κόμμα ο νέος πολιτικό σχηματισμός θα είναι έτοιμος να κατεβάσει ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια. Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρη σε αυτό . Είμαστε  έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας. Υπάρχουν πολλοί  άνθρωποι σε ολόκληρη την Ελλάδα που  υποστηρίζουν αυτό το φορέα και  θέλουν να στείλουν   ένα θετικό  μήνυμα αισιοδοξίας, σοβαρότητας, νηφαλιότητας.  Ένα μήνυμα που θα λέει  τραβάμε μια κόκκινη γραμμή στο κακό παρελθόν της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος μας.. Είμαστε παρόντες και θα δώσουμε τη μάχη στις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν».

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->