Θερμοκρασία
Άνεμος
Βαρόμετρο cript>
Υγρασία /sc
Βροχόπτωση Μήνα
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

 

Ο χθεσινός τελικός Κυπέλλου Ρεθύμνης από γιορτή όπως ευελπιστούσαν να εξελιχθεί οι διοργανωτές μετατράπηκε σε παρωδία,με τον Αετό να χάνει τελικά το Κύπελλο με αντίπαλο το Πέραμα με 1-0.

Για να εκφραστούμε καλύτερα δεν έχασε ο Αετός το Κύπελλο απλά του το στέρησαν ο διαιτητής Δρακακάκης και ο δεύτερος βοηθός του Βυζιργιανάκης.

Δυο κόκκινες κάρτες που δεν δόθηκαν σε παίχτες του Περάματος στο 25′ και το 74′ αλλά και το γκολ που πέτυχε ο Παπαδομιχελάκης στο 76′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ακυρώθηκε ως..οφ-σάιντ (!!),δεν άφησαν τον Αετό να διεκδικήσει τις πιθανότητες του παρά την πολύ καλή του εμφάνιση και το μέγα πάθος όλων των ποδοσφαιριστών.

Το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο δείχνει να βουλιάζει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο με τις ελπίδες να ανανήψει να είναι ελάχιστες.

Τα παιδιά πάλεψαν ,μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο αλλά δυστυχώς κάποιοι τους έκλεψαν αυτό που δικαιούνταν.

Φυσικά βέβαια όλα αυτά δεν δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση τα εκτεταμένα επεισόδια  που ακολούθησαν με την εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο και το κυνηγητό στο διαιτητικό τρίο.

Εικόνες ντροπής που ο Αετός πάλεψε να αποτρέψει αλλά δεν τα κατάφερε.Ο πρόεδρος του Μίλτος Πλουσής,ο Μιχάλης Νταγιαντάς και άλλα μέλη του συμβουλίου έτρεξαν να γίνουν ασπίδα υπεράσπισης των διαιτητών αλλά δυστυχώς ούτε αυτοί ούτε η αστυνομία μπόρεσαν να αποτρέψουν ουσιαστικά το μαινόμενο πλήθος.

Αυτά τα γεγονότα πάλι η ομάδα θα τα πληρώσει, αλήθεια όμως θα τιμωρήσει κάποιος αυτούς που αντί να συμβάλουν στην πρόληψη τέτοιων φαινομένων και να δώσουν λύσεις, λειτουργούν μόνο ως κατασταλτικές δυνάμεις;

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Ντροπή για αυτούς που δεν άφησαν την ομάδα να το παλέψει μέσα στο γήπεδο.

Ντροπή όμως και για αυτούς που βγήκαν μαζικά να χτυπήσουν τέσσερις  ανθρώπους.

Δεν είναι αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Κύριοι…

Τη μόνη εικόνα που σκέφτομαι από χθες είναι τα δάκρυα και ο σπαραγμός στα αποδυτήρια κάποιων από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που είδαν να τους κλέβουν τον ιδρώτα και την αγάπη για τη φανέλα.

Για αυτά τα παιδιά η Διοίκηση θα συνεχίσει πιο αποφασιστικά και θα οδηγήσει τον Αετό σε άλλους μελλοντικούς τελικούς με μόνο μέσο την αγάπη για αυτό τον τόπο και θα πάρει πίσω τα κλεμμένα χωρίς να κλέψει η ίδια.

Οι υπόλοιποι του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο που διαλέγουν άλλες υπόγειες μεθόδους θα κριθούν από τον κόσμο και την ιστορία.

Καληνύχτα σας Κύριοι…

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->