Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Σκουλάς του Δήμου (Γεωπόνος) προσπαθεί να αναδείξει  ένα «ξεχασμένο» προϊόν, όπως η σταφίδα και να προβάλλει τη διατροφική της αξία. Καλλιεργεί στο Μετόχι του Παπαγιάννη Σκουλά, 20 στρέμματα αμπέλια, αποκλειστικά με βιολογικές μεθόδους από το 2007 και χωρίς καμία επιδότηση για τη βιολογική καλλιέργεια. Προσπαθεί να παντρέψει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και σκοπός του είναι να δώσει στον καταναλωτή ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Στους παρακάτω συνδέσμους παραθέτουμε δημοσιεύματα-παρουσιάσεις :

http://www.bostanistas.gr/?i=bostanistas.el.article&id=986

http://www.tovima.gr/vimagourmet/kitchen/article/?aid=564249

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=415627

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->